Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προειδοποιεί η Blackstone: Υπερτιμημένες οι μετοχές - Έρχεται διόρθωση στις αγορές

tags :
Προειδοποιεί η Blackstone: Υπερτιμημένες οι μετοχές - Έρχεται διόρθωση στις αγορές
Ήρθε η ώρα να σταματήσει το ανοδικό σερί των μετοχών, υποστήριξε ο πρόεδρος της Blackstone 
Την εκτίμηση ότι οι μετοχές έχουν υπερτιμηθεί διατύπωσε ο πρόεδρος της Blackstone, Tony James, μιλώντας στο CNBC, ενώ προειδοποίησε τους επενδυτές ότι έρχεται διόρθωση στις αγορές.
Ο James αναφέρθηκε σε μια σειρά από παράγοντες, που δείχνουν ότι οι αγορές οδεύουν σε φάση διόρθωσης, μεταξύ των οποίων: τον αντίκτυπο των πολύνεκρων τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, την επικείμενη αύξηση των επιτοκίων της Fed, την επιβράδυνση της ανάπτυξης στην Κίνα, αλλά και τα προβλήματα που παρουσιάζουν οι οικονομίες της Νοτίου Αμερικής.
«Ποιο είναι το συσσωρευμένο αποτέλεσμα; Υπάρχουν καλά νέα που δεν απηχούνται στις αγορές;», διερωτάται ο James, για να απαντήσει πως «τα κέρδη του S&P 500 είναι, στην καλύτερη περίπτωση, οριακά, οπότε εκτιμώ πως οι μετοχές είχαν ένα καλό σερί κερδών και ήρθε η ώρα να σταματήσουν».
«Έρχεται διόρθωση στις αγορές», υποστήριξε χαρακτηριστικά.
Η Blackstone έχει αποχωρήσει από «πολλές επενδύσεις», από τις οποίες είχε τη δυνατότητα να αποχωρήσει, και είναι έτοιμη να εκμεταλλευτεί τη διόρθωση με «πολλά κεφάλαια», ανέφερε, τέλος, ο πρόεδρος της επενδυτικής.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης