Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στρατηγική συνεργασία Ericsson και Cisco για τη δημιουργία συνεργιών

tags :
Στρατηγική συνεργασία Ericsson και Cisco για τη δημιουργία συνεργιών
Αναμένεται να δημιουργήσουν άνω του 1 δισ. δολ. επιπλέον πωλήσεις μέχρι το 2018
Την επόμενη γενιά στρατηγικής εταιρικής σχέσης της με την Cisco ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα, η Ericsson, για τη δημιουργία των δικτύων του μέλλοντος.
Η συνεργασία αυτή θα συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία των δύο εταιρειών: routing, κέντρο δεδομένων, δικτύωση, cloud, κινητικότητα, διαχείριση και έλεγχο, καθώς και παγκόσμιες ικανότητες υπηρεσιών.
Οι δύο εταιρείες προχώρησαν σε σειρά συμφωνιών, περιλαμβανομένης μιας συμφωνίας συνεργασίας παγκόσμιας εξυπηρέτησης, όπως και μια ευρεία συμφωνία μεταπώλησης.
Επίσης, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συζητήσουν τις πολιτικές FRAND και να προχωρήσουν σε μια συμφωνία για τα αντίστοιχα χαρτοφυλάκια πατεντών τους.
Ο Hans Vestberg, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ericsson ανέφερε ότι «αυτή η συνεργασία ενισχύει την IP στρατηγική που έχουμε αναπτύξει κατά τη διάρκεια των πολλών περασμένων ετών και αποτελεί βήμα – κλειδί για την μετεξέλιξη της εταιρείας μας».
Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας, η Ericsson αναμένεται να έχει 1 δισ. δολ. ή ακόμη και περισσότερες επιπλέον πωλήσεις μέχρι το 2018.
Οι επιπλέον πωλήσεις εκτιμάται ότι θα έχει αυξητικά λειτουργικά έσοδα ήδη από το 2016.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης