Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέος επικεφαλής στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου – Αναλαμβάνει γενικός διευθυντής ο Nikhil Rathi

Νέος επικεφαλής στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου – Αναλαμβάνει γενικός διευθυντής ο Nikhil Rathi
Θα αντικαταστήσει τον Alexander Justham, ο οποίος ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει ύστερα από τρία χρόνια στη θέση αυτή
Γενικός διευθυντής του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου αναλαμβάνει πλέον ο Nikhil Rathi, αντικαθιστώντας τον Alexander Justham, γνωστό και ως «JJ», ο οποίος ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει νωρίτερα φέτος, ύστερα από τρία χρόνια στη θέση.
Ο Xavier Rolet, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου LSE, εξέφρασε τα προσωπικά του ευχαριστήρια στον Alexander Justham για τη μεγάλη συμβολή του και του ευχήθηκε ό,τι καλύτερο για το μέλλον.
Ο Nikhil Rathi εντάχθηκε στο δυναμικό του LSE από το βρετανικό υπουργείο Οικονομικών το περασμένο έτος ως προϊστάμενος προσωπικού και διευθυντής διεθνούς ανάπτυξης.
Ο ρόλος του στο υπουργείο περιλάμβανε τη διεύθυνση των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, αντιπροσωπεύοντας τα χρηματοπιστωτικά συμφέροντας της βρετανικής κυβέρνησης στην Ε.Ε. και διεθνώς.
Όπως ανέφερε ο X. Rolet, «κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, ο Nikhil διαδραμάτισε βασικό ρόλο στη στρατηγική του ομίλου σε αγορές – κλειδιά, όπως η Κίνα και η Ινδία, αλλά και στην υποστήριξη του σχεδίου ενσωμάτωσης στον όμιλο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης