Τελευταία Νέα
Διεθνή

WSJ: Μόλις 12 ώρες μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης στην Ελλάδα ήρθε η πρώτη παραίτηση

WSJ: Μόλις 12 ώρες μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης στην Ελλάδα ήρθε η πρώτη παραίτηση
Η παραίτηση του Δ. Καμμένου είναι η πρώτη «λακκούβα» της νέας κυβέρνησης, σύμφωνα με την Wall Street Journal 
Μόλις 12 ώρες μετά τη νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα ήρθε η πρώτη παραίτηση υπουργού, σημειώνει σε σχετικό δημοσίευμα η Wall Street Journal.
Ειδικότερα, επισημαίνει πως ο Δημήτρης Καμμένος, υφυπουργός Υποδομών, αναγκάστηκε να παραιτηθεί μετά την κατακραυγή για μηνύματα σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, που φέρεται να έγραψε.
Η αμερικανική εφημερίδα τονίζει πως η νέα κυβέρνηση έπεσε στην πρώτη της «λακκούβα», ενώ παρατηρεί πως πρόκειται για την πιο βραχύβια θητεία υπουργού τα τελευταία χρόνια.
Σημειώνεται ότι μετά την υπουργοποίηση του κ. Καμμένου, ο οποίος όπως σημειώνει η WSJ ουδεμία συγγένεια φέρει με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, κ. Πάνο Καμμένο, οι χρήστες του Twitter, μέσου κοινωνικής δικτύωσης, έφεραν στην επιφάνεια αντισημιτικά και ρατσιστικά μηνύματα που φέρεται να έγραψε.
Ο κ. Τσίπρας, πρωθυπουργό της Ελλάδας, φέρεται να ζήτησε από τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων να ζητήσει την παραίτηση του κ. Δημήτρη Καμμένου, αν αποδειχθεί πως τα μηνύματα είναι γνήσια και φέρουν την υπογραφή του, σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο της κυβέρνησης.
Η WSJ σημειώνει ότι ο υπουργός παραιτήθηκε, προβαίνοντας παράλληλα σε μήνυση κατά αγνώστων, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης