Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ποινική έρευνα σε βάρος της Volkswagen στις ΗΠΑ, με εντολή του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης

tags :
Ποινική έρευνα σε βάρος της Volkswagen στις ΗΠΑ, με εντολή του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης
Η έρευνα διεξάγεται από τη διεύθυνση του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης που ασχολείται με τα θέματα που αφορούν τους φυσικούς πόρους
Ποινική έρευνα σε βάρος της αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen για το σκάνδαλο με τις εκπομπές ρύπων που συγκλονίζει τον πλανήτη, ξεκίνησαν οι αμερικανικές αρχές.
Η έρευνα διεξάγεται από τη διεύθυνση του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης που ασχολείται με τα θέματα που αφορούν τους φυσικούς πόρους.
Σε βάρος της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, η οποία παραδέχθηκε πως εφοδίασε ορισμένα από τα οχήματά της με λογισμικό που επιτρέπει την παραποίηση των αποτελεσμάτων των τεστ μέτρησης ρύπων, διεξάγεται ήδη έρευνα στις ΗΠΑ από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Περιβάλλοντος (EPA), η οποία θα μπορούσε να της επιβάλει πρόστιμο 18 δισ. δολαρίων.
Η υπηρεσία προστασίας του περιβάλλοντος της Καλιφόρνιας (Carb) διεξάγει επίσης τις δικές της έρευνες για την Volkswagen, η οποία είναι επίσης εκτεθειμένη σε μαζικές αγωγές από αγοραστές των αυτοκινήτων της οι οποίοι θεωρούν ότι εξαπατήθηκαν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης