Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλικό Πρακτορείο (AFP): Με βαθιά θλίψη ψηφίζουν οι Έλληνες σήμερα – Οι αναποφάσιστοι κρίνουν το αποτέλεσμα

Γαλλικό Πρακτορείο (AFP): Με βαθιά θλίψη ψηφίζουν οι Έλληνες σήμερα – Οι αναποφάσιστοι κρίνουν το αποτέλεσμα
Στήθος με στήθος θα δοθεί η μάχη για την εκλογική νίκη την ώρα που οι πολίτες εμφανίζονται κουρασμένοι, σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο
Αμφίρροπο χαρακτηρίζει το αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, επισημαίνοντας παράλληλα πως πολλοί ψηφοφόροι προσέρχονται στις κάλπες με βαθιά θλίψη και βαριά καρδιά.
Ειδικότερα, υποστηρίζει πως η μάχη του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, για την εκλογική νίκη θα είναι δύσκολη.
Οι ψηφοφόροι γνωρίζουν πως όποιο κόμμα και αν κερδίσει τελικά τις εκλογές θα εφαρμόσει σκληρές μεταρρυθμίσεις, με βάση τη συμφωνία με τους Θεσμούς το καλοκαίρι, με αντάλλαγμα νέο δάνειο 86 δισ. ευρώ, αναφέρει χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο δημοσίευμα.
Παράλληλα, επισημαίνει πως το 10% των ψηφοφόρων δηλώνουν αναποφάσιστοι και είναι αυτοί που αναμένεται να κρίνουν το αποτέλεσμα.
Το AFP επικαλείται δηλώσεις πολιτών, οι οποίοι εμφανίζονται κουρασμένοι, ενώ κάποιοι εκτιμούν ότι πρέπει να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στον Αλέξη Τσίπρα.
«Ελπίζω σε καλύτερες ημέρες, ωστόσο δεν νομίζω ότι έρχονται», σημειώνει ένας πολίτης χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης