Τελευταία Νέα
Διεθνή

Apple: Προς νέο ρεκόρ πωλήσεων το iPhone 6S – Πολύ αυξημένες οι προπαραγγελίες

tags :
Apple: Προς νέο ρεκόρ πωλήσεων το iPhone 6S – Πολύ αυξημένες οι προπαραγγελίες
Σε τροχιά να σπάσει το ρεκόρ 10 εκατ. κινητών που πέτυχαν τα μοντέλα iPhone το πρώτο σαββατοκύριακο που βγήκαν προς πώληση πέρυσι
Τα νέα μοντέλα iPhone της Apple είναι σε τροχιά να ξεπεράσουν το περυσινό ρεκόρ που καταγράφηκε το πρώτο σαββατοκύριακο που διατέθηκαν προς πώληση των 10 εκατ. μονάδων, γεγονός που καταδεικνύει τη συνεχή ζήτηση για το κινητό ναυαρχίδα της εταιρείας.
«Η ανταπόκριση του κοινού στο iPhone 6s και το iPhone 6s Plus έχει υπάρξει εξαιρετικά θετική και οι προπαραγγελίες αυτό το σαββατοκύριακο ήταν πολύ ισχυρές ανά τον κόσμο», ανέφερε σήμερα, Δευτέρα, η εκπρόσωπος της εταιρείας Trudy Muller.
H Apple δεν έδωσε λεπτομέρειες όσον αφορά τον αριθμό των προπαραγγελιών που έχει λάβει.
Τα νέα μοντέλα, τα οποία παρουσιάστηκαν στο κοινό την περασμένη εβδομάδα στο Σαν Φρανσίσκο, έχουν βελτιωμένη κάμερα, πιο γρήγορο επεξεργαστή και ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται 3D Touch, το οποίο παρέχει παρακάμψεις σε κοινές εργασίες όταν πιέζει κανείς σταθερά την οθόνη.
Τα νέα iPhone θα είναι στα καταστήματα στις 25 Σεπτεμβρίου σε Αυστραλία, Καναδά, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία, Πουέρτο Ρίκο, Σιγκαπούρη, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης