Τελευταία Νέα
Διεθνή

BBC: Εξαφανίστηκαν από νοσοκομείο της Αυστρίας τα τρία προσφυγόπουλα που πάλευαν για τη ζωή τους

BBC: Εξαφανίστηκαν από νοσοκομείο της Αυστρίας τα τρία προσφυγόπουλα που πάλευαν για τη ζωή τους
Kανείς δεν γνωρίζει σε τι κατάσταση βρίσκεται η υγεία των τριών παιδιών που ήταν ιδιαίτερα βεβαρημένη τα προηγούμενα 24ωρα
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξαφανίστηκαν από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύονταν στην Αυστρία τα τρία μικρά παιδιά που βρέθηκαν την Παρασκευή σε κρίσιμη κατάσταση μέσα σε φορτηγό διακινητών.
Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο BBC, το τρία παιδιά, ενός έως πέντε ετών, βρέθηκαν αφυδατωμένα και διακομίστηκαν μαζί με τους συγγενείς τους στο νοσοκομείο της πόλης Braunau am Inn, κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία.
Όμως στη συνέχεια εξαφανίστηκαν χωρίς κανείς να γνωρίζει σε τι κατάσταση βρίσκεται η υγείας τους που ήταν βεβαρημένη τα προηγούμενα 24ωρα.
Η ανακάλυψη του οχήματος που μετέφερε τους 26 πρόσφυγες και μετανάστες ήλθε λίγες μέρες μετά το σοκαριστικό εντοπισμό 71 νεκρών ανθρώπων στην καρότσα άλλου φορτηγού διακινητών, πάλι στην Αυστρία.
Οι άτυχοι άνθρωποι πιστεύεται πως πέθαναν λόγω ασφυξίας, καθώς η καρότσα δεν είχε αεραγωγούς.
Η πρωτοφανής μεταναστευτική και προσφυγική κρίση έχει προκαλέσει μεγάλες ανησυχίες στην Ευρώπη. Νωρίτερα, Γαλλία, Γερμανία και Βρετανία ζήτησαν από κοινού την άμεση σύσταση κέντρων καταγραφής αφιχθέντων σε Ελλάδα και Ιταλία, ώστε να γίνεται ο διαχωρισμός μεταξύ προσφύγων και μεταναστών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης