Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Καθυστερήσεις πτήσεων σε αεροδρόμια λόγω βλάβης στο πληροφοριακό σύστημα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας

ΗΠΑ: Καθυστερήσεις πτήσεων σε αεροδρόμια λόγω βλάβης στο πληροφοριακό σύστημα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας
Τι αναφέρει η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA)
Καθυστερήσεις σε αεροδρόμια στις βορειοανατολικές ακτές των ΗΠΑ σημειώνονται εξαιτίας της βλάβης στο πληροφοριακό σύστημα του ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας, όπως αναφέρουν οι αρχές.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή της η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας (FAA) «ένα πρόβλημα αυτόματης διαχείρισης σε ένα κέντρο ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας στο Λίσμπουργκ της Βιρτζίνια (ανατολικά)».
Πάντως, οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου BWI σε ανάρτηση τους σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ανέφεραν πως  «εξαιτίας μιας βλάβης στο πληροφοριακό σύστημα στο DC Center, οι αφίξεις και οι αναχωρήσεις στα αεροδρόμια BWI (Βαλτιμόρη), Reagan και Dulles (Ουάσιγκτον) έχουν μειωθεί στο ελάχιστο».
Από την πλευρά της η American Airlines, ανακοίνωσε ότι «υπάρχει ένα πρόβλημα με τον έλεγχο της εναέριας κυκλοφορίας και όλες οι πτήσεις στην ανατολική ακτή της εταιρείας μας έχουν επηρεαστεί».
Πάντως, σύμφωνα με τον ιστότοπο της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας των ΗΠΑ το αεροδρόμιο JFK λειτουργεί κανονικά, ενώ καθυστερήσεις υπάρχουν στο διεθνές αεροδρόμιο IAD στην Ουάσιγκτον.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης