Διεθνή

ΗΠΑ: Obama και Clinton σε μια παρτίδα γκολφ – Θα παραστούν στα γενέθλια κοινού τους φίλου

ΗΠΑ: Obama και Clinton σε μια παρτίδα γκολφ – Θα παραστούν στα γενέθλια κοινού τους φίλου
Μαζί σε γήπεδο του γκολφ
Μια παρτίδα γκόλφ μοιράστηκαν ο Αμερικανός πρόεδρος Barack Obama και ο πρώην πρόεδρος, Bill Clinton, οι οποίοι πρόκειται να παραστούν στη δεξίωση για τα γενέθλια του κοινού τους φίλου, γνωστού χρηματιστή της Ουάσιγκτον, Vernon Jordan.
Ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους και η σύζυγός του Michelle αναμένεται να συναντηθούν με την πρώην υπουργό Εξωτερικών και υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών Hillary Clinton στο πάρτι που διοργανώνει ο κ. Jordan , που πλέον κλείνει τα 80 του χρόνια.
Στο πλευρό της Hillary αναμένεται να είναι και ο Bill Clinton.
Ο κ. Obama, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, κάνει τις διακοπές του μαζί με την οικογένειά του στο Martha's Vineyard, νησί στη Μασαχουσέτη, όπου και αφιέρωσε αρκετό χρόνο την περασμένη εβδομάδα στο γήπεδο του γκολφ.
Μαζί του εθεάθησαν ο Bill Clinton, ο κ. Jordan, αλλά και ο πρώην εκπρόσωπος των ΗΠΑγια το εμπόριο, Ron Kirk.
Σημειώνεται ότι οι σχέσεις των Obama –Clinton δείχνουν να ξεπέρασαν την ένταση που υπήρχε, η οποία είχε πυροδοτηθεί από τη μάχη για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος στις εκλογές του 2008, στις οποίες ο κ. Obama γερουσιαστής τότε, είχε επικρατήσει έναντι της πρώην Πρώτης Κυρίας.
Ο κ. Clinton είχε υποστηρίξει σθεναρά την προεκλογική εκστρατεία του νυν προέδρου το 2012 και ο Β. Obama, παρόλο που δεν έχει εκφράσει ανοιχτά την στήριξή του σε κάποιο πρόσωπο ενόψει των εκλογών του 2016, δεν κρύβει το θαυμασμό του για τη Hillary Clinton.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης