Τελευταία Νέα
Διεθνή

CNN Money: Εύρηκα! Η Ελλάδα λέει ότι έχει συμφωνία για το πρόγραμμα διάσωσης

CNN Money: Εύρηκα! Η Ελλάδα λέει ότι έχει συμφωνία για το πρόγραμμα διάσωσης
Υπάρχουν ακόμη μερικές λεπτομέρειες, όμως δεν θα επηρεάσουν τον κορμό της συμφωνίας, επισημαίνει εκπρόσωπος του ελληνικού υπ. Οικονομικών στο CNN
Η επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης να αναφέρονται με εκτενή ρεπορτάζ τους στην ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών.
Σε άρθρο του το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο CNN, με τίτλο «Εύρηκα! Η Ελλάδα λέει ότι έχει συμφωνία», και επικαλούμενο έλληνα αξιωματούχο σημειώνει ότι «η Ελλάδα και οι πιστωτές ολοκλήρωσαν τις διαπραγματεύσεις για τους όρους του τρίτου προγράμματος διάσωσης».
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του έλληνα αξιωματούχου του υπουργείου Οικονομικών, «υπάρχουν ακόμη μερικές λεπτομέρειες, όμως δεν θα επηρεάσουν τον κορμό της συμφωνίας».
Η Ελλάδα, σημειώνεται, θα πρέπει να περάσει περισσότερες οικονομικές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να λάβει τα χρήματα και επισημαίνεται ότι έχει ήδη συμφωνήσει στην αναμόρφωση του συνταξιοδοτικού της συστήματος, την αύξηση των φόρων και τη μεταφορά περιουσιακών στοιχείων αξίας έως 50 δισ. ευρώ σε ανεξάρτητο ταμείο.

Μεταφραστική επιμέλεια: Ελένη Κάτσουρα
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης