Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μαλαισία: Eξέταση συντριμμιών που εντοπίστηκαν στις Μαλδίβες που μπορεί να ανήκουν στο εξαφανισμένο Boeing 777

Μαλαισία: Eξέταση συντριμμιών που εντοπίστηκαν  στις Μαλδίβες που μπορεί να ανήκουν στο εξαφανισμένο Boeing 777
Oι Μαλδίβες παρέδωσαν και στοιχεία των ραντάρ
Τα συντρίμμια που εντοπίστηκαν στις Μαλδίβες για την πιθανότητα να ανήκουν στο εξαφανισμένο Boeing 777 της Malaysia Airlines, εξετάσουν πλέον οι ειδικοί.
Σύμφωνα με αναφορές κατοίκων, βρέθηκαν συντρίμμια που επέπλεαν κοντά στις ατόλες του νησιωτικού συμπλέγματος.
Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας, μετά τα ευρήματα της Ρεϊνιόν και την επιβεβαίωση ότι το μήκους δύο μέτρων πτερύγιο που ξεβράστηκε στην ακτή της γαλλική κτήσης ανήκει στο εξαφανισμένο Boeing 777, οι αρχές αντιμετωπίζουν διαφορετικά αυτά τα συντρίμμια.
Μάλιστα, οι Μαλδίβες παρέδωσαν και στοιχεία των ραντάρ, μετά τη φημολογία για επιβατηγό αεροσκάφος που εθεάθη από κατοίκους της περιοχής να πετά χαμηλά επάνω από τις ατόλες την ημέρα της εξαφάνισης της πτήσης MH370.
«Τα συγκεντρώνουμε ώστε οι Μαλαίοι να μπορέσουν να τα εξετάσουν και να προσδιορίσουν εάν ανήκουν ή όχι στο αεροσκάφος", δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων αξιωματούχος της προεδρίας του νησιωτικού κράτους Mohamed Sharif.
Πρόσθεσε πως «τους έχουμε στείλει φωτογραφίες και περιμένουμε τη απάντησή τους».
Όπως είπε, «επιβεβαιώσαμε τα στοιχεία των ραντάρ μας και η απάντηση ήταν αρνητική. δεν υπήρξε επιβατηγό αεροσκάφος εκείνη την ημέρα και διαβιβάσαμε τις πληροφορίες αυτές στις αρχές της Μαλαισίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης