Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Στο Παρίσι το τμήμα φτερού που φέρεται να ανήκει στο μαλαισιανό Boeing

Γαλλία: Στο Παρίσι το τμήμα φτερού που φέρεται να ανήκει στο μαλαισιανό Boeing
Ανακαλύφθηκε στο νησί Reunion
Στο Παρίσι, προκειμένου τις επόμενες ημέρες να εξεταστεί ημέρες από ειδικούς για να προσδιορισθεί αν τελικά πρόκειται για συντρίμμι της πτήσης MH370, που έχει εξαφανισθεί από τον Μάρτιο του 2014, έφτασε σήμερα το τμήμα φτερού που ανακαλύφθηκε στο γαλλικό νησί Reunion.
Η μεταφορά του έγινε με την πτήση AF671 στο παρισινό αεροδρόμιο του Ορλύ στις 06:17 (τοπική ώρα, 07:17 ώρα Ελλάδας) προερχόμενη από το Σεν-Ντενί της Reunion.
Από τους ειδικούς θα εξεταστούν επίσης και τα κομμάτια μιας καφέ βαλίτσας που βρέθηκαν την Πέμπτη κοντά σ' αυτό το τμήμα φτερού, αν και δεν έχει διευκρινισθεί πόσο θα διαρκέσει η εξέτασή τους.
Πάντως, τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, ένας εκ των τριών Γάλλων  δικαστικών στους οποίους έχει ανατεθεί η έρευνα, ένας αντιπρόσωπος των μαλαισιανών δικαστικών αρχών, ένας του Γραφείου Ερευνών και Αναλύσεων (BEA), Γάλλοι χωροφύλακες και Μαλαισιανοί εμπειρογνώμονες θα συναντηθούν στο Παρίσι.
Σημειώνεται ότι η γαλλική δικαιοσύνη έχει επιληφθεί επειδή τέσσερα από τα 239 θύματα της καταστροφής της 8ης Μαρτίου 2014 είναι Γάλλοι.
Πάντως, όπως έκανε γνωστό η αμερικανική εταιρεία Boeing  την Παρασκευή, θα στείλει μια «τεχνική» ομάδα στη Γαλλία για να συμμετάσχει στην έρευνα των εμπειρογνωμόνων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης