Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bild: Ο Γ. Βαρουφάκης έγινε ξαφνικά ταπεινός – Παραδέχεται ότι έκανε λάθη

Bild: Ο Γ. Βαρουφάκης έγινε ξαφνικά ταπεινός – Παραδέχεται ότι έκανε λάθη
Ωστόσο συνέχισε να επιρρίπτει ευθύνες «στην πανίσχυρη τρόικα», σημειώνει με νόημα η γερμανική εφημερίδα
Ο Γιάνης Βαρουφάκης, πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, έγινε ξαφνικά ταπεινός, αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της, η γερμανική εφημερίδα Bild.
Ειδικότερα, επισημαίνει πως ο Γ. Βαρουφάκης έχει αποκαλέσει τους διαπραγματευτές τρομοκράτες, έχει σχολιάσει πως στο τέλος θα πληρώνει πάντα η Γερμανία και έχει χαρακτηρίσει, ήδη από τώρα, αποτυχημένο το τρίτο πρόγραμμα διάσωσης για την Ελλάδα.
Ωστόσο, σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, σχολιάζει περιπαικτικά η Bild, ο πρώην έλληνας ΥΠΟΙΚ, παραδέχτηκε ότι έγιναν λάθη από την πλευρά της Ελλάδας, αναλαμβάνοντας μάλιστα μέρος της ευθύνης.
Αναλυτικότερα, ερωτηθείς σχετικά με την συμφωνία για νέο μνημόνιο, παρά την αντίθεση του ελληνικού λαού, τόνισε ότι δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για μια πολιτική που εφαρμόστηκε ενώ αυτός παραιτήθηκε.
Εντούτοις, δεχόμενος δεύτερη ερώτηση, για το αν πραγματικά θεωρεί ότι δεν έκανε κανένα λάθος, τότε εκπλήσσοντας, σύμφωνα με την Bild, απάντησε ότι προφανώς και έγιναν λάθη.
Στη συνέχεια τόνισε πως σε τόσο δύσκολες διαπραγματεύσεις είναι δύσκολο να πει κανείς ότι δεν έκανε λάθη, προσθέτοντας ότι για κάποια από αυτά ευθύνεται ο ίδιος.
Η Bild, βέβαια, προσθέτει πως ο Βαρουφάκης συνέχισε μετά την ταπεινή στιγμή του να κατηγορεί την «πανίσχυρη τρόικα», όπως ήταν αναμενόμενο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης