Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μεικτές τάσεις στις ευρωαγορές – Κλειστό σήμερα το Λονδίνο – Στο επίκεντρο η Ελλάδα

Μεικτές τάσεις στις ευρωαγορές  – Κλειστό σήμερα το Λονδίνο – Στο επίκεντρο η Ελλάδα
Στο επίκεντρο η Ελλάδα και η συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας την Τετάρτη
Μεικτές τάσεις καταγράφονται στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με την αγορά του Λονδίνου σήμερα να είναι κλειστή λόγω αργίας και ενώ εισέρχεται στην τελική εβδομάδα πριν από τις εκλογές της 7ης Μαΐου.
Εν τω μεταξύ, η Ελλάδα συνεχίζει να παραμένει στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος, καθώς συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές και με την προσοχή να στρέφεται στη συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, την Τετάρτη, όπου εκτιμάται ότι θα συζητηθεί το ενδεχόμενο να επιβληθεί κούρεμα στα collaterals που προσφέρουν οι τράπεζες προκειμένου να έχουν πρόσβαση στη ρευστότητα του ELA.
Στα της συνεδρίασης, περί τις 10:40 π.μ., ο δείκτης DAX στη Φρανκφούρτη καταγράφει κέρδη 0,27%, στις 11.484,80 μονάδες και στο Παρίσι, ο δείκτης CAC 40 κινείται σε οριακά αρνητικό έδαφος και στις 5.037,30 μονάδες.
Στις αγορές της ευρωπαϊκής περιφέρειας, ο δείκτης IBEX 35 στη Μαδρίτη σημειώνει πτώση 0,43%, στις 11.337,50 μονάδες και στο Μιλάνο, ο δείκτης FTSE MIB υποχωρεί κατά 0,32%, στις 22.972 μονάδες.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx Europe 600 καταγράφει οριακές απώλειες, διαμορφούμενος στις 394,46 μονάδες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης