Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μάχη στήθος με στήθος Εργατικών - Συντηρητικών στη Βρετανία – Cameron: Μόνον εμείς μπορούμε να σώσουμε τη χώρα

Μάχη στήθος με στήθος Εργατικών - Συντηρητικών στη Βρετανία – Cameron: Μόνον εμείς μπορούμε να σώσουμε τη χώρα
Οι πλέον αμφίρροπες εκλογές εκτιμώνται αυτές της 7ης Μαΐου
Μάχη στήθος με στήθος δίνουν οι Εργατικοί και οι Συντηρητικοί στη Βρετανία, εν όψει των γενικών εκλογών της 7ης Μαΐου, με τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων να καταδεικνύουν πόσο αμφίρροπες είναι.
Σε μια προσπάθεια να πείσει τους ψηφοφόρους εν όψει των εκλογών, ο νυν πρωθυπουργός της Βρετανίας, David Cameron (Ντέιβιντ Κάμερον), ανέφερε ότι το κόμμα του έχει δέκα ημέρες για να σώσει το Ηνωμένο Βασίλειο από τους σκοτσέζους εθνικιστές, οι οποίοι θα μπορούσαν να σπείρουν χάος αν αποκτήσουν ηγετικό ρόλο.
Σημειώνεται ότι το Εθνικό Κόμμα της Σκοτίας, η δημοτικότητα του οποίου αυξήθηκε μετά την αρνητική ψήφο των Σκοτσέζων στο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία στις 18 Σεπτεμβρίου του 2014, θέλουν να εργαστούν με το Εργατικό Κόμμα προκειμένου να εμποδίσουν τους Συντηρητικούς του David Cameron να ανέλθουν στην εξουσία.
Σε μια συνέντευξή του στους Times, ο Cameron ανέφερε ότι το Εθνικό Κόμμα της Σκοτίας δεν επιθυμούν την επιτυχία της κυβέρνησης, αλλά ακριβώς το αντίθετο.
«Θέλουν το καλύτερο για τη Σκοτία και δεν ενδιαφέρονται για το υπόλοιπο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς δεν θέλουν να αποτελούν μέρος του, δεν θέλουν να είναι επιτυχημένο», σημείωσε.
Μάλιστα, ο νυν πρωθυπουργός τόνισε ότι θα το θεωρήσει αποτυχία αν οι Συντηρητικοί δεν επιτύχουν την απόλυτη πλειοψηφία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «έχω δέκα ημέρες να σώσω το Ηνωμένο Βασίλειο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης