Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τζιχαντιστές απειλούν την Ιταλία: Μηνύματα με φόντο ιταλικά μνημεία αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τζιχαντιστές απειλούν την Ιταλία: Μηνύματα με φόντο ιταλικά μνημεία αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Βρισκόμαστε στους δρόμους σας, εντοπίζουμε τους στόχους, αναφέρεται στα απειλητικά μηνύματα, που είναι γραμμένα στα ιταλικά, γαλλικά και αραβικά
Απειλητικά μηνύματα ισλαμιστικής τρομοκρατίας, τα οποία είναι γραμμένα σε κόλλες χαρτί σε φωτογραφίες με φόντο ιταλικά μνημεία, όπως το Κολοσσαίο, ο καθεδρικός ναός του Μιλάνου και άλλα, αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο μέσω διαφόρων μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
«Βρισκόμαστε στους δρόμους σας. Εντοπίζουμε τους στόχους, εν αναμονή της ώρας Χ», αναφέρεται στα απειλητικά μηνύματα, τα οποία είναι γραμμένα στα ιταλικά, τα αραβικά και τα γαλλικά.
Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, οι φωτογραφίες έχουν αναρτηθεί σε λογαριασμούς του Twitter που ανήκουν σε υποστηρικτές των ισλαμιστών τρομοκρατών, αλλά και στον λογαριασμό της Ρίτα Κατς, υπεύθυνης του αμερικανικού ινστιτούτου Site Institute, το οποίο παρακολουθεί στενά τη δράση των τζιχαντιστών σε όλο τον κόσμο.
Όπως υποστηρίζουν οι ιταλικές μυστικές υπηρεσίες, «πρόκειται για προπαγάνδα που περιορίζεται στο επίπεδο των μέσων ενημέρωσης και του Διαδικτύου και δεν υπάρχουν ουσιαστικοί λόγοι ανησυχίας».
Ωστόσο, το επίπεδο προστασίας των λεγόμενων «ευαίσθητων στόχων» στην Ιταλία παραμένει σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης