Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Πόλεμος» στην οικογένεια Le Pen - Πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του πατέρα της ξεκινά η Marine Le Pen

tags :
«Πόλεμος» στην οικογένεια Le Pen - Πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του πατέρα της ξεκινά η Marine Le Pen
«Η Μarine Le Pen εύχεται τον θάνατό μου, ίσως, είναι πιθανό», δήλωνε νωρίτερα ο πατέρας της
Την έναρξη πειθαρχικής διαδικασίας σε βάρος του πατέρα της, Jean-Marie Le Pen, ανακοίνωσε η πρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος της Γαλλίας Εθνικό Μέτωπο (FN), Marine Le Pen, προκαλώντας πολεμικό το κλίμα στην οικογένεια Le Pen.
Η Marine Le Pen προέτρεψε τον πατέρα της, ο οποίος είναι ιδρυτής και επίτιμος πρόεδρος του κόμματος, να αποσυρθεί από την πολιτική έπειτα από τις νέες προκλητικές δηλώσεις που έκανε.
Κατά τη διάρκεια παρέμβασής της στο τηλεοπτικό δίκτυο TF1, η Marine Le Pen ζήτησε από τον πατέρα της «να δείξει σωφροσύνη, να αναλάβει την ευθύνη για το πρόβλημα που προκάλεσε ο ίδιος και πιθανόν να αναστείλει κάθε πολιτική του δραστηριότητα».

Tι δήλωνε νωρίτερα ο Jean Marie Le Pen
Ο Jean Marie Le Pen χαρακτήρισε το ενδεχόμενο αποχώρησής του «εντελώς παράλογο», προειδοποιώντας την κόρη του Marine για τον «κίνδυνο κατάρρευσης» του FN.
«Μου φαίνεται ότι είναι μια ιδέα εντελώς πρωτοφανής η οποία εμπεριέχει τον κίνδυνο κατάρρευσης του Μετώπου», προειδοποίησε μιλώντας στο RTL ο επίτιμος πρόεδρος του κόμματος.
«Αν ληφθεί αυτή η απόφαση, θα είναι εντελώς παράλογη διότι το κύρος που φυσικά διαθέτω στο εσωτερικό του Εθνικού Μετώπου θα προκαλέσει σημαντικές αναταράξεις και για την ίδια τη Marine μια απώλεια επιρροής την οποία δεν μπορεί να μετρήσει», πρόσθεσε ο Jean-Marie Le Pen.
«Η Μarine Le Pen εύχεται τον θάνατό μου, ίσως, είναι πιθανό», τόνισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης