Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στην Τουρκία ο Schulz - Αύριο η συνάντηση με τον Ergodan

Στην Τουρκία ο Schulz - Αύριο η συνάντηση με τον Ergodan
Η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί στις 10 Απριλίου
Στην Τουρκία μεταβαίνει σήμερα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Martin Schulz, καθώς και η επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης Άν Μπρασέρ.
Ειδικότερα, ο M. Schulz θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Τουρκίας, R.T. Erdogan, τον πρωθυπουργό Α. Davutoglu, τον υπουργό αρμόδιο για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις Βολκάν Μποζκίρ, τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης CHP, Κεμάλ Κιλιντσντάρογλου, τον πρόεδρο του τρίτου κόμματος MHP, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, τον συμπρόεδρο του φιλοκουρδικού HDP Σελαχετίν Ντεμίρτας και τον Τούρκο Συνήγορο του Πολίτη Νιχάτ Ομέρογλου.
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στις συναντήσεις θα συζητηθούν κυρίως θέματα των σχέσεων Τουρκίας - Ε.Ε., η Έκθεση του Ευρωκοινοβουλίου για την Τουρκία και η απόφασή του στο θέμα της «γενοκτονίας των Αρμενίων».
Ο κ. Σούλτς θα επισκεφτεί επίσης τα στρατόπεδα προσφύγων στο Γκαζίαντεπ και το Κιλίς.
Η επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης θα συναντηθεί με τον κ. Ερντογάν και τον πρόεδρο του Συνταγματικού Δικαστηρίου Ζουχτού Αρσλάν, ενώ και αυτή θα επισκεφθεί στρατόπεδο προσφύγων στο Κιλίς.
Η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί στις 10 Απριλίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης