Τελευταία Νέα
Διεθνή

IBM: Επενδύσεις αξίας 3 δισ. δολαρίων για την ανάπτυξη νέου λογισμικού

tags :
IBM: Επενδύσεις αξίας 3 δισ. δολαρίων για την ανάπτυξη νέου λογισμικού
Λογισμικό προσαρμοσμένο στις ανάγκες των χρηστών πρόκειται να λανσάρει ο τεχνολογικός κολοσσός
Η IBM πρόκειται να επενδύσει 3 δισ. δολάρια, σε τετραετές βάθος, σε ένα καινούριο λογισμικό πρόγραμμα, το οποίο θα βοηθά τους πελάτες στην συλλογή και ανάλυση δεδομένων μέσω αισθητηριακά εξοπλισμένων συσκευών και smartphones.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση την Τρίτη, η IBM πρόκειται να συνεργαστεί με την Weather Company, ιδιοκτήτρια εταιρεία του αντίστοιχου καναλιού Weather και άλλων μέσων ενημέρωσης, με σκοπό την παροχή καιρικών προβλέψεων που θα προσφέρονται μέσω της νέας υπηρεσίας.
Ας σημειωθεί ότι εκτός της IBM, και άλλες εταιρείες δείχνουν όλο και περισσότερο ενδιαφέρον για την εξερεύνηση των δυνατοτήτων του διαδικτύου και την δημιουργία εφαρμογών συλλογής πληροφοριών με συνδεόμενα δίκτυα.
Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο των νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της θα διαθέσει online συλλογή λογισμικών, την IoT Foundation, η οποία θα χρησιμοποιεί τις υπάρχουσες υπηρεσίες και θα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν τις δικές τους εφαρμογές, με τις οποίες θα μπορούν να ανταλλάσσουν δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης