Τελευταία Νέα
Διεθνή

W. Buffett: «Ποιος επωφελήθηκε πηγαίνοντας κόντρα στις ΗΠΑ;» - Καλεί το επενδυτικό κοινό στην αμερικανική αγορά

W. Buffett: «Ποιος επωφελήθηκε πηγαίνοντας κόντρα στις ΗΠΑ;» - Καλεί το επενδυτικό κοινό στην αμερικανική αγορά
Ο επενδυτής εκτιμά πως το γεγονός ότι δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ, ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την επιτυχία του
«Γνωρίζω ότι μεγάλο μέρος της επιτυχίας μας έχει προκύψει, λόγω του ότι δραστηριοποιούμαστε στις ΗΠΑ», ανέφερε ο δισεκατομμυριούχος Warren Buffett, σε μήνυμά του στο SelectUsa, έκθεση με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων στις ΗΠΑ.
Ο ιδρυτής της Berkshire Hathaway τόνισε με σιγουριά πως η εταιρεία θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία, κατά τα προσεχή χρόνια, ενώ κάλεσε το επενδυτικό κοινό να επιλέξει την αμερικανική αγορά.
Ειδικότερα, τόνισε ότι η αμερικανική αγορά προσφέρει πλεονεκτήματα για τους επενδυτές, όπως ευνοϊκό νομικό καθεστώς, ίσες ευκαιρίες και εύφορο έδαφος για καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.
Τόνισε, ακόμα, ότι η αμερικανική οικονομία βρίσκεται σε συνεχή άνοδο, άλλο ένα θετικό στοιχείο για το επενδυτικό κοινό, προσθέτοντας ότι «οι θησαυροί που έχουν αποκαλυφθεί έως σήμερα είναι μηδαμινοί σε σύγκριση με αυτούς που παραμένουν κρυμμένοι».
«Πράγματι, ποιος έχει ποτέ επωφεληθεί τα τελευταία 238 χρόνια, στοιχηματίζοντας ενάντια στια ΗΠΑ;», αναρωτιέται, εν είδει ρητορικής ερώτησης, ο επενδυτής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης