Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bild: Ο Βαρουφάκης είναι σαν μηχανή του σεξ, που εργάζεται για μας

Bild: Ο Βαρουφάκης είναι σαν μηχανή του σεξ, που εργάζεται για μας
το Grexit θα βοηθήσει την ανταγωνιστικότητα της Ελλάδας έναντι και της Τουρκίας
«Ο Βαρουφάκης είναι σαν μηχανή του σεξ, που εργάζεται για μας» υποστηρίζει σε συνέντευξη του στην Καθημερινή της Κυριακής, ο διευθυντής της εφημερίδας Bild, Κai Diekmann.
«Κλείνουμε το φύλλο και το βράδυ έχει πει πάλι κάτι καινούργιο που θα γίνει πρωτοσέλιδο την επόμενη» προσθέτει.
Ο διευθυντής της σκανδαλοθηρικής εφημερίδας που έχει κάνει «περιουσία» με την ανθελληνική της στάση αποκάλυψε ότι ο Γ. Βαρουφάκης αρνήθηκε με αρκετά έντονο ύφος να δώσει συνέντευξη στη Bild η οποία πουλάει καθημερινά 2,3 εκ. φύλλα ενώ η ιστοσελίδα της έχει 14 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες.
Αναφερόμενος στην εκστρατεία της εφημερίδας του κατά της Ελλάδας, όταν ζήτησε από τους αναγνώστες της να βγάζουν σέλφι κάτω από το αρνητικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, διακηρύσσοντας έτσι την αντίθεσή τους στο να δοθούν περισσότερα χρήματα στους Έλληνες, ο Diekmann είπε ότι αυτή τη στιγμή καλλιεργείται στο Βερολίνο μια πολιτική υποκρισία και διγλωσσία.
«Πολλοί βουλευτές ειδικά από το κυβερνητικό στρατόπεδο, δυσανασχετούν με τη συνέχιση της υποστήριξης προς την Ελλάδα και δυσκολεύονται να εξηγήσουν στους ψηφοφόρους στις εκλογικές τους περιφέρειες τη λογική αυτής της στρατηγικής».
Προσθέτει, τέλος, ότι μόνο το Grexit θα βοηθήσει την ανταγωνιστικότητα της Ελλάδας, ενώ αναφέρει ότι η Τουρκία - όπου προτιμά να πηγαίνει για διακοπές - έχει πολύ υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών και πολύ χαμηλότερες τιμές σε σχέση με την Ελλάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης