Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Θρίαμβο του Εθνικού Μετώπου της Le Pen βλέπουν οι αναλυτές στις τοπικές εκλογές της 22ας Μαρτίου

Γαλλία: Θρίαμβο του Εθνικού Μετώπου της Le Pen βλέπουν οι αναλυτές στις τοπικές εκλογές της 22ας Μαρτίου
Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση του Γαλλικού Ινστιτούτου Ifop, το Εθνικό Μέτωπο αναμένεται να συγκεντρώσει 30%, ενώ οι Σοσιαλιστές 19%
Θρίαμβο του ακροδεξιού «Εθνικού Μετώπου» της Marine Le Pen στις τοπικές εκλογές στη Γαλλία την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015, αναμένουν οι αναλυτές.
Όπως δηλώνει στο CNBC ο Antonio Barroso, αναλυτής της Teneo Holdings, το Εθνικό Μέτωπο εδραιώνει σιγά σιγά τη δύναμή του, γεγονός που είναι σημαντικό στα μάτια των ψηφοφόρων τους.
Πάντως σύμφωνα με τις αναλύσεις, ενώ αναμένεται μεγάλο ποσοστό για το Εθνικό Μέτωπο την πρώτη Κυριακή της εκλογικής διαδικασίας, στον δεύτερο γύρο πολλοί ψηφοφόροι ενδέχεται να αλλάξουν ρότα.
Σε κάθε περίπτωση πάντως οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν νίκη του Εθνικού Μετώπου έναντι των Σοσιαλιστών του προέδρου της Γαλλίας Francois Hollande και του κεντροδεξιού κόμματος στον πρώτο γύρο των τοπικών εκλογών.
Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση του Γαλλικού Ινστιτούτου Ifop, το Εθνικό Μέτωπο αναμένεται να συγκεντρώσει 30%, ενώ οι Σοσιαλιστές 19%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης