Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Επιστολή «πιθανώς θετική» σε κυάνιο εστάλη στον Λευκό Οίκο

tags :
ΗΠΑ: Επιστολή «πιθανώς θετική» σε κυάνιο εστάλη στον Λευκό Οίκο
«Ο φάκελος που ταχυδρομήθηκε προς τον Λευκό Οίκο υποβάλλεται σε τεστ προκειμένου να εξακριβωθεί η ύπαρξη κυανίου», υποστηρίζουν η Μυστική Υπηρεσία των Ηνωμέ
Ύποπτη επιστολή, με παραλήπτη τον Λευκό Οίκο, εντόπισε η αρμόδια για την ασφάλεια του αμερικανού προέδρου, Barack Obama, υπηρεσία.
«Ο φάκελος που ταχυδρομήθηκε προς τον Λευκό Οίκο υποβάλλεται σε τεστ προκειμένου να εξακριβωθεί η ύπαρξη κυανίου», υποστηρίζει η αρμόδια υπηρεσία, ενώ σχολίασε πως αν και τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν αρνητικά, εντούτοις τα δεύτερα αποτελέσματα έδειξαν ότι η επιστολή είναι «πιθανώς θετική» σε κυάνιο.
«Το δείγμα μεταφέρθηκε σε άλλες εγκαταστάσεις προκειμένου να επιβεβαιωθούν τα αποτελεσμάτα», ανακοίνωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας Robert Hoback, ο οποίος απέφυγε να σχολιάσει περαιτέρω την υπόθεση.
Δεν υπάρχουν σημεία μόλυνσης ή ανησυχίες σχετικά με την έκθεση στο κυάνιο του αρμόδιου υπαλλήλου, ο οποίος άνοιξε πρώτος το δείγμα, ανακοίνωσαν οι αρχές.
Νωρίτερα, την Τρίτη, ο διευθυντής της Μυστικής Υπηρεσίας, Joseph Clancy, ερωτήθηκε από επιτροπή του Κογκρέσου σχετικά με τα κενά ασφαλείας, που έχουν παρατηρηθεί πρόσφατα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης