Τελευταία Νέα
Διεθνή

Tesla: Προβαίνει σε μαζικές απολύσεις στην Κίνα

tags :
Tesla: Προβαίνει σε μαζικές απολύσεις στην Κίνα
Στα πλαίσια ενός σχεδίου αναδιάρθρωσης, η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία μειώνει το προσωπικό της στην Κίνα 
Σε μαζικές απολύσεις προβαίνει η Tesla στην Κίνα, στα πλαίσια ενός ευρύτερου σχεδίου αναδιάρθρωσης, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.
Στον Τύπο αναφέρθηκε ότι περίπου 180 εργαζόμενοι, ήτοι το 30% επί του συνόλου, αναμένεται να απολυθεί, ωστόσο η εταιρεία δεν επιβεβαίωσε την είδηση.
Με ανακοίνωσή της, η Tesla, αρκέστηκε μόνο στο να δηλώσει ότι κάποιες θέσεις καταργούνται, κάποιες προστίθενται και ότι οι αλλαγές στο προσωπικό της εταιρείας στην Κίνα έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί.
Η εταιρεία συνέταξε το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης μετά τα αποτελέσματα για τις πωλήσεις το 2014, καθώς ο στόχος για την αγορά της Κίνας, την μεγαλύτερη αγορά αυτοκίνητων παγκοσμίως, δεν επιτεύχθηκε.
Στόχος της εταιρείας, σύμφωνα με το εκπρόσωπο Τύπου, Gary Tao, είναι να δημιουργήσει μια ομάδα δυναμική και αποδοτική, η οποία θα αντιδρά γρήγορα στις αγορές, ενώ σημειώνεται πως ο CEO της εταιρείας, Elon Mask, δηλώνει έτοιμος να απολύσεις ανώτερα στελέχη της εταιρείας στην Κίνα, αν δεν καταφέρουν να αντιστρέψουν το κλίμα στη χώρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης