Τελευταία Νέα
Διεθνή

HΠΑ: Μια καντίνα που έπιασε φωτιά....κινητοποίησε όλες τις δυνάμεις του Λευκού Οίκου

tags :
HΠΑ: Μια καντίνα που έπιασε φωτιά....κινητοποίησε όλες τις δυνάμεις του Λευκού Οίκου
«Ο Obama και η οικογένειά του δεν βρίσκονται στο χώρο, όπου ακούστηκε ο ήχος»
(upd) Ήρθη ο συναγερμός που ενεργοποιήθηκε νωρίτερα στον Λευκό Οίκο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκπρόσωπος της μυστικής υπηρεσίας του Λευκού Οίκου ανέφερε οτι  μια αυτοκινούμενη καντίνα που βρισκόταν κοντά είχε πιάσει φωτιά.
Πάντως, σύμφωνα με τη New York Times, την ώρα που προκλήθηκε η φωτιά, ένας σκύλος εκπαιδευμένος στον εντοπισμό εκρηκτικών μηχανισμών είχε εντοπίσει κάτι σε όχημα που βρισκόταν κοντά στην περιοχή.
Ωστόσο, τα δύο περιστατικά δεν φάνηκε να είχαν σχέση μεταξύ τους.
Το όχημα ελέγχεται από την αστυνομία.

Νωρίτερα το bankingnews έγραφε:

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αμερικανικές αρχές, καθώς αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου τονίζουν πως πριν από λίγο ακούστηκε ένα ισχυρός κρότος.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το Reuters, ο θόρυβος, ο οποίος προερχόταν εκτός του Λευκού Οίκου, ακούστηκε λίγα λεπτά προτού ο Barack Obama αναχωρήσει από την προεδρική κατοικία με ελικόπτερο.
Οι ίδιες πηγές υπογραμμίζουν πως οι μυστικές υπηρεσίες σήμαναν συναγερμό και ασφάλισαν τις πόρτες, ενώ οι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κτίριο μεταφέρθηκαν στην αίθουσα του briefing.
«Ο Obama και η οικογένειά του δεν βρίσκονται στο χώρο, όπου ακούστηκε ο ήχος» συμπληρώνουν.
Ωστόσο, σύμφωνα με αξιωματούχο του Λευκού Οίκου, ο ισχυρός θόρυβος δεν συνιστά ιδιαίτερη απειλή, με αποτέλεσμα η κατάσταση να βρίσκεται υπό πλήρη έλεγχο.
Ως εκ τούτου, ο B. Obama και η οικογένειά του αναχώρησαν για την Αεροπορική Βάση «Andrews», όπου ο Αμερικανικός πρόεδρος θα τιμήσει την 50η επέτειο της «πορείας για τα ανθρώπινα δικαιώματα».


Embedded image permalink


Embedded image permalink


Embedded image permalink

(Πρώτη ενημέρωση 18:01, Σάββατο 7 Μαρτίου 2015)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης