Τελευταία Νέα
Διεθνή

Norwegian Air: Στις 958,4 εκατ. κορώνες η καθαρή ζημία του δ' τριμήνου του 2014

tags :
Norwegian Air: Στις 958,4 εκατ. κορώνες η καθαρή ζημία του δ' τριμήνου του 2014
Η διεθνής επέκταση της εταιρείας, σε συνδυασμό με το αποδυναμωμένο νορβηγικό νόμισμα οδήγησαν την καθαρή ζημία της σε...άνοδο!
Η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική της Νορβηγίας, σημειώνει καθαρές ζημίες 958,4 εκατ. κορωνών για το δ’ τρίμηνο του 2014, από ζημία ύψους 194 εκατ. κορωνών την αντίστοιχη περίοδο του 2013.
«Μπαίνοντας στο 2015, διαβλέπουμε μια ικανοποιητική ζήτηση και επωφελούμαστε ήδη από τις χαμηλές τιμές του πετρελαίου στο πρώτο τρίμηνο.
Σίγουρα, όμως, θα πρέπει να μειώσουμε το λειτουργικό μας κόστος για να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί σε μια τόσο απαιτητική αγορά», δηλώνει ο CEO της εταιρείας B. Kjos.
Τα έσοδα της Norwegian για το δ’ τρίμηνο αυξήθηκαν κατά 22% σε σχέση με την περσινή περίοδο, κάτι που οφείλεται στην επέκταση των υπερατλαντικών πτήσεων στην Β. Αμερική, την ανάπτυξη των δρομολογίων στην Ασία και των μικρών-αποστάσεων δρομολόγια εντός της Ευρώπης, εξυπηρετώντας έτσι καλύτερα την επιβατική κίνηση και την τάση παρουσιάζεται με στόχο το μέγιστο δυνατό όφελος για την αεροπορική.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης