Τελευταία Νέα
Διεθνή

Google: Συμφωνία με Twitter – Στα αποτελέσματα αναζήτησης θα εμφανίζονται και τα twits

tags :
Google: Συμφωνία με Twitter – Στα αποτελέσματα αναζήτησης θα εμφανίζονται και τα twits
Tα twits θα εμφανίζονται μεταξύ των αποτελεσμάτων αναζήτησης κατά τη διάρκεια του πρώτου ήμισυ του 2015
Σε συμφωνία με την Twitter προχώρησε η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο, η Google, προκειμένου να συμπεριλάβει τα μηνύματα που στέλνονται μέσω αυτού του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, τα twits, μεταξύ των αποτελεσμάτων αναζήτησης.
Η συμφωνία, σύμφωνα με το Bloomberg, θα επιτρέψει στην Google να έχει άμεση πρόσβαση στα μηνύματα που αναρτώνται στο Twitter και να εμφανίζονται μεταξύ των αποτελεσμάτων όταν οι χρήστες πραγματοποιούν αναζητήσεις.
Σύμφωνα με το Bloomberg, που δεν αποκαλύπτει τις πηγές πληροφόρησής του, καθώς η συμφωνία δεν έχει ακόμη δημοσιοποιηθεί, τα twits θα αρχίσουν να είναι ορατά μεταξύ των αποτελεσμάτων της Google κατά τη διάρκεια του πρώτου ήμισυ του 2015.
Το Twitter θέλει το περιεχόμενό του να είναι πιο ορατό σε όλο το δίκτυο, κάτι που θα του επιτρέψει να αυξήσει τα διαφημιστικά του έσοδα.
Από την άλλη, η Google θα κερδίσει σε ποσότητα και ποιότητα περιεχομένου, επιτυγχάνοντας μια συμφωνία όπως και άλλες μηχανές αναζήτησης, όπως το Bing ή το Yahoo! που έχουν παρόμοιες συμφωνίες με το Twitter.
Σημειώνεται ότι το Twitter έχει πλέον 284 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, αν και τα τελευταία χρόνια η ανάπτυξή του έχει μείνει στάσιμη, ενώ έχει λιγότερους χρήστες από το Instagram.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης