Τελευταία Νέα
Διεθνή

Royal Dutch Shell: Πτώση 57% στα καθαρά κέρδη το δ' τρίμηνο του 2014, στα 773 εκατ. δολ.

Royal Dutch Shell: Πτώση 57% στα καθαρά κέρδη το δ' τρίμηνο του 2014, στα 773 εκατ. δολ.
Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Ben van Beurden, σημείωσε ότι οι προσπάθειες της Shell να εξισορροπήσει την ανάπτυξη και τις αποδόσεις είχε τοποθετήσει καλά την εταιρεία στο να χειριστεί την πτώση των τιμών
Σημαντική πτώση 57% στα καθαρά της κέρδη για το δ' τρίμηνο του 2014, στα 773 εκατ. δολάρια, ανακοίνωσε η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή πετρελαϊκή εταιρεία Royal Dutch Shell, η οποία ανέφερε ότι θα μειώσει τις δαπάνες της το 2015 σε απάντηση των μειούμενων τιμών του πετρελαίου.
Η Shell είναι μία από τις μεγαλύτερες παραγωγούς που παρουσιάζει κέρδη από την πρόσφατη βουτιά των τιμών του πετρελαίου, επομένως τα αποτελέσματα ενδεχομένως να δώσουν τον τόνο και για τις ανταγωνίστριές της.
Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Ben van Beurden, σημείωσε ότι οι προσπάθειες της Shell να εξισορροπήσει την ανάπτυξη και τις αποδόσεις είχε τοποθετήσει καλά την εταιρεία στο να χειριστεί την πτώση των τιμών.
Ενώ οι χαμηλότερες τιμές του πετρελαίου και οι αποεπενδύσεις του περασμένου έτους είναι πιθανόν να οδηγήσουν σε μείωση των ταμειακών ροών φέτος, η εταιρεία θα πρέπει να είναι προσεκτική για να μην υπερβάλλει, σημείωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης