Τελευταία Νέα
Διεθνή

Rajoy (Ισπανία): Ζήτησε συγγνώμη για τις υποθέσεις διαφθοράς στις οποίες εμπλέκεται το κόμμα του

Rajoy (Ισπανία): Ζήτησε συγγνώμη για τις υποθέσεις διαφθοράς στις οποίες εμπλέκεται το κόμμα του
Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, ανέφερε ο Ισπανός πρωθυπουργός 
Μπορεί το κόμμα του να αντιμετωπίζει μια σειρά από υποθέσεις διαφθοράς, εντούτοις ο Mariano Rajoy, Ισπανός πρωθυπουργός, υπογραμμίζει ότι δεν είναι διεφθαρμένοι όλοι οι βουλευτές τους και ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το πρόβλημα με συνέπεια και σοβαρότητα.
Η διαφθορά είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας, φαίνεται να υποστήριξε ο Ισπανός πρωθυπουργός.
Ο Mariano Rajoy προέβη σε αυτές τις δηλώσεις μετά την παραίτηση της υπουργού Υγείας, η οποία κατηγορείται ότι επωφελήθηκε οικονομικά συμμετέχοντας σε μια σκευωρία κατά του πρώην συζύγου της.
Επιπλέον, το δικαστήριο ονομάτισε 43 υπόπτους, μεταξύ των οποίων τρεις πρώην ταμίες του κόμματος, στην υπόθεση που αφορά κατηγορίες για παράνομη χρηματοδότηση του Λαϊκού Κόμματος, του Rajoy.
Οι δημοσκοπήσεις, πάντως, έχουν δείξει ότι οι πολίτες είναι δυσαρεστημένοι από τις πολυάριθμες περιπτώσεις διαφθοράς και παρουσιάζονται έτοιμοι να στραφούν σε άλλα πολιτικά κόμματα στις εκλογές του επόμενου έτους.
Μιλώντας στο κοινοβούλιο κατά τα πλαίσια της διαβούλευσης για την νομοθεσία υπέρ της αντιμετώπισης της διαφθοράς και της παράνομης χρηματοδότηση των κομμάτων, ο Rajoy παραδέχθηκε ότι πολλές από αυτές τις περιπτώσεις αφορούν και το κόμμα του και ζήτησε συγγνώμη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης