Τελευταία Νέα
Διεθνή

Καταλυτική η «παρέμβαση» του Ebola στη Wall - Αναστέλλεται η διαπραγμάτευση 4 εταιρειών, που σχετίζονται με το φάρμακο κατά του ιού

Καταλυτική η «παρέμβαση» του Ebola στη Wall - Αναστέλλεται η διαπραγμάτευση 4 εταιρειών, που σχετίζονται με το φάρμακο κατά του ιού
Eλλιπή δημόσια ενημέρωση επικαλείται η SEC
Μέχρι και τη Wall Street φαίνεται πως επηρεάζει η διαρκής εξάπλωση του ιού Ebola, ο οποίος ήδη «μετρά» πάνω από 5.000 θύματα!
Ειδικότερα, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του αμερικανικού χρηματιστηρίου (SEC) ανακοίνωσε σήμερα την αναστολή της διαπραγμάτευσης 4 μετοχών, οι οποίες σχετίζονται άμεσα με τον ιό Ebola.
Πρόκειται για τις μετοχές των εταιρείων Bravo Enterprises, Immunotech Laboratories, Myriad Interactive Media και Wholehealth Products.
Ας σημειωθεί πως και οι τέσσερις εταιρείες εμπλέκονται στην παρασκευή του φαρμακευτικού σκευάσματος, το οποίο εικάζεται πως θα θέσει «φρένο» στην εξάπλωση του ιού.
Ως αιτιολογία, η SEC προέταξε την έλλειψη δημόσιας ενημέρωσης για τη λειτουργία τους.
Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του αμερικανικού χρηματιστηρίου δύναται να αναστείλει τη διαπραγμάτευση μίας μετοχής έως και για 10 ημέρες.
Yπενθυμίζεται πως ο αριθμός των θυμάτων από τον ιό Ebola ανέρχεται στους 5.420, ενώ τα συνολικά κρούσματα διαμορφώνονται μέχρι στιγμής σε 15.145!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης