Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παγωμένες οι σχέσεις Obama - Putin λόγω Ουκρανίας - Δεν σκοπεύει σε διμερή συνάντηση ο Αμερικανός πρόεδρος στη Σύνοδο της G20

tags :
Παγωμένες οι σχέσεις Obama - Putin λόγω Ουκρανίας - Δεν σκοπεύει σε διμερή συνάντηση ο Αμερικανός πρόεδρος στη Σύνοδο της G20
Obama και Putin αναμένεται να έχουν απλά μια άτυπη συζήτηση, αλλά όχι επίσημη συνάντηση
Παγωμένες παραμένουν οι σχέσεις μεταξύ του Αμερικανού προέδρου B. Obama με τον Ρώσο ομόλογό του V. Putin λόγω Ουκρανίας, με φόντο τις κυρώσεις που έχουν ανταλλάξει Δύση και Μόσχα.
Για τον λόγο αυτό, ο Αμερικανός πρόεδρος B. Obama δεν σκοπεύει να έχει επίσημη διμερή συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του V. Putin, στo περιθώριο των εργασιών των Συνόδων Ασίας - Ειρηνικού και της G20 την επόμενη εβδομάδα.
Όμως αναμένεται να έχουν μια άτυπη συζήτηση στο περιθώριο των Συνόδων, όπως διαβεβαίωσε κορυφαίος Αμερικανός αξιωματούχος.
Τόσο ο Obama όσο και ο Putin θα συμμετέχουν στη Σύνοδο Ασίας - Ειρηνικού στο Πεκίνο και της G20 στο Μπρισμπέιν.
Αν και δεν είναι βέβαιο ότι θα συναντηθούν στο περιθώριο των Συνόδων, ο ίδιος αξιωματούχος τόνισε ότι υπάρχουν πιθανότητες οι δύο ηγέτες να βρουν χρόνο να συνομιλήσουν ατύπως στη σύνοδο Ασίας - Ειρηνικού, αλλά επίσημη διμερής συνάντηση δεν αναμένεται να υπάρξει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης