Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μ. Rajoy (ισπανός πρωθυπουργός): Η Ισπανία θα εξέλθει της κρίσης όταν μειωθεί σημαντικά η ανεργία

Μ. Rajoy (ισπανός πρωθυπουργός): Η Ισπανία θα εξέλθει της κρίσης όταν μειωθεί σημαντικά η ανεργία
Η χώρα έχει βγει από την ύφεση, όμως δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε αφήσει πίσω μας την κρίση, τόνισε ο ισπανός πρωθυπουργός
Στη σημασία της μείωσης της ανεργίας προκειμένου η Ισπανία να εξέλθει της κρίσης αναφέρθηκε ο ισπανός πρωθυπουργός, Mariano Rajoy, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε επιχειρηματικό συνέδριο στο Αλικάντε της Ισπανίας.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Μ. Rajoy, η χώρα έχει εξέλθει της ύφεσης, όμως δεν μπορούμε να πούμε ότι η Ισπανία έχει αφήσει πίσω της την κρίση, αν τα νούμερα της ανεργίας δεν υποχωρήσουν σημαντικά.
Σημειώνεται ότι σήμερα, Τρίτη, το υπουργείο Απασχόλησης της χώρας ανακοίνωσε αύξηση των εγγεγραμμένων ανέργων κατά 79.154 άτομα τον Οκτώβριο, στα συνολικά 4.526.804 άτομα, συμπληρώνοντας τρεις μήνες συνεχούς αύξησης.
Ο ισπανός πρωθυπουργός τόνισε προς τους επιχειρηματίες που παρευρίσκονταν στο συνέδριο την ανάγκη μιας «ανανεωμένης προσπάθειας» στη μάχη κόντρα στη μάστιγα της ανεργίας, υπογραμμίζοντας τον ρόλο των επιχειρήσεων.
Τέλος, επισήμανε ότι η μείωση της ανεργίας είναι η μάχη που θα δοθεί αυτή την εποχή και «όλοι οι υπόλοιποι είμαστε τα “όργανα” για να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης