Τελευταία Νέα
Διεθνή

Emolument: Καλύτερα αμειβόμενοι τραπεζίτες του Λονδίνου αναδείχθηκαν τα στελέχη της JP Morgan - Deutsche Bank και BofA Merrill Lynch, στην πρώτη 3άδα

Emolument: Καλύτερα αμειβόμενοι τραπεζίτες του Λονδίνου αναδείχθηκαν τα στελέχη της JP Morgan - Deutsche Bank και BofA Merrill Lynch, στην πρώτη 3άδα
Με 461 χιλ. στερλίνες ετησίως αμείβεται, κατά μέσο όρο, ένα ανώτερο στέλεχος της JP Morgan 
Προνομιούχοι, σε σύγκριση με τους συναδέλφους τους, αναδεικνύονται οι διοικητές της JP Morgan, καθώς, σύμφωνα με έρευνα τη Emolument, για τους μισθούς των τραπεζιτών στο Λονδίνο, λαμβάνουν κατά μέσο όρο τον υψηλότερο μισθό.
Ειδικότερα, τα ανώτερα στελέχη του τμήματος investment banking της JP Morgan, στο Ηνωμένο Βασίλειο, λαμβάνουν κατά μέσο όρο 461 χιλ. στερλίνες ετησίως, μισθό 13% μεγαλύτερο από αυτόν που λαμβάνουν οι ομόλογοί τους στην Deutsche Bank, η οποία δίνει το δεύτερο καλύτερο μισθό των 402 χιλ. στερλινών.
Τρίτη, με μισθούς 376 χιλ. στερλινών, έρχεται η Bank of America Merrill Lynch, ενώ οι UBS, Citigroup και Morgan Stanley, δίνουν μισθούς που ξεπερνούν τις 350 χιλ. στερλίνες, κατά μέσο όρο.
Η Goldman Sachs, που κάποτε ήταν στην πρώτη 3άδα, βρέθηκε στην 9η θέση της κατάταξης, με 330 χιλ. στερλίνες, ενώ τα στελέχη της Barclays «έχουν κάθε λόγο να γκρινιάζουν» καθώς η τράπεζα βρέθηκε, μόλις, στην 13η θέση.
Για την σύσταση της λίστας, η Emolument, υπολόγισε τις απαντήσεις 640 τραπεζιτών, σχετικά με τους μισθούς και τα bonus του 2013-2014.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης