Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βελτιώνεται σταδιακά η κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ – Θα απαιτηθούν έως 3 χρόνια για να ανακάμψει

Βελτιώνεται σταδιακά η κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ – Θα απαιτηθούν έως 3 χρόνια για να ανακάμψει
Δηλώσεις του γιατρού που φρόντισε τον πρώην πρωταθλητή της F1 μετά το σοβαρό τραύμα που υπέστη στο κεφάλι τον Δεκέμβριο του 2013
Την πρόοδο στην κατάσταση της υγείας του πρώην πρωταθλητή της Formula 1, Μάικλ Σουμάχερ, σημειώνει σε δηλώσεις του ο γιατρός που τον φρόντισε στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, στη Γαλλία, μετά το ατύχημά του κατά τη διάρκεια σκι στις Γαλλικές Άλπεις, τονίζει ωστόσο ότι θα απαιτηθού ένα με τρία χρόνια προκειμένου να ανακάμψει.
Όπως σημειώνει ο Ζαν-Φρανσουά Παϊέν σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό RTL, «έχω παρατηρήσει κάποια πρόοδο, αλλά θα έλεγα πως θα πρέπει να του δώσουμε χρόνο», προσθέτοντας ότι «όπως και με τους άλλους ασθενείς, βρισκόμαστε σε μια χρονική κλίμακα (σ.σ. που θα διαρκέσει) από ένα ως τρία χρόνια».
Ύστερα από παραμονή σε τεχνητό κώμα επί έξι μήνες, ο πρώην οδηγός της Formula 1 συνεχίζει την αποθεραπεία του στο σπίτι του, στο Γκλαντ της Ελβετίας, με τον κ. Παϊέν να τον επισκέπτεται τακτικά.
Παράλληλα, σημείωσε ότι κομβικό ρόλο στην ανάρρωσή του έχει διαδραματίσει η σύζυγός του, Κορίνα, αναφέροντας ότι «είναι πολύ συνδεδεμένη με τον Μίκαελ αλλά έχει την καθαρότητα [μυαλού] και την επιθυμία να τον βοηθήσει να προοδεύσει. Για χρόνια θα κάνει την ίδια δουλειά. Είναι πολύ καλός άνθρωπος», δήλωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης