Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έντονη ανησυχία για τον Ebola στην ΕΕ - Barroso: H επιδημία του ιού μπορεί να πάρει διαστάσεις «μεγάλης ανθρωπιστικής καταστροφής»

tags :
Έντονη ανησυχία για τον Ebola στην ΕΕ -  Barroso: H επιδημία του ιού μπορεί να πάρει διαστάσεις «μεγάλης ανθρωπιστικής καταστροφής»
Oι ηγέτες της ΕΕ θα συζητήσουν σχετικά με την επιδημία κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα
Σήμα κινδύνου εκπέμπει ο απερχόμενος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, J. M. Barroso, σχετικά με την απειλή του θανατηφόρου ιού Ebola, που «χτυπάει την πόρτα» της Ευρώπης.
Ειδικότερα ο Barroso, στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής Ευρώπης-Ασίας που διεξάγεται στο Μιλάνο, τόνισε ότι η επιδημία δεν αποτελεί πρόβλημα μόνο μερικών χωρών της δυτικής Αφρικής, αλλά σημείωσε ότι θα μπορούσε να πάρει διαστάσεις «μεγάλης ανθρωπιστικής καταστροφής».
Παράλληλα επισήμανε ότι οι ηγέτες της ΕΕ θα συζητήσουν σχετικά με την επιδημία κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στις Βρυξέλλες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης