Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Ξεκινά ελέγχους ενάντια στον ιό Ebola στους ταξιδιώτες που φθάνουν στο αεροδρόμιο «Charle de Gaulle», στο Παρίσι

Γαλλία: Ξεκινά ελέγχους ενάντια στον ιό Ebola στους ταξιδιώτες που φθάνουν στο αεροδρόμιο «Charle de Gaulle», στο Παρίσι
Θα αφορούν τις απευθείας πτήσεις από τη Γουινέα, μία από τις πληγείσες από την επιδημία χώρα
Υγειονομικούς ελέγχους ενάντια στον ιό Ebola ξεκινά από το Σάββατο, στους ταξιδιώτες που φθάνουν στο αεροδρόμιο «Charle de Gaulle», στο Παρίσι, η Γαλλία, όπως ανακοίνωσε η υπουργός Υγείας της χώρας, Marisol Touraine.
Οι έλεγχοι θα γίνονται στους ταξιδιώτες που έρχονται με απευθείας πτήσεις από την πρωτεύουσα της Γουινέας, Κονάκρι, μια από τις χώρες που έχουν πληγεί από την επιδημία του θανατηφόρου ιού.
Σημειώνεται ότι ανάλογους ελέγχους έχει ξεκινήσει εδώ και δύο ημέρες και το Ηνωμένο Βασίλειο, που αφορούν ταξιδιώτες που φθάνουν στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου από χώρες της Δυτικής Αφρικής.
Η γαλλίδα υπουργός Υγείας εξήγησε ότι θα λαμβάνεται η θερμοκρασία των ταξιδιωτών κατά την αποβίβασή τους από το αεροπλάνο και πριν εισέλθουν στο αεροδρόμιο.
Παράλληλα, σημείωσε ότι θα ενισχυθούν οι έλεγχοι κατά την αναχώρηση αυτών των πτήσεων από τη γαλλική πρωτεύουσα, προσθέτοντας ότι ευθύνη της κυβέρνησης είναι τόσο η ενίσχυση των ομάδων που έρχονται αντιμέτωπες με τον ιό στην Αφρική όσο και η προστασία του γαλλικού εδάφους.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης