Τελευταία Νέα
Διεθνή

Merkel: Δυσοίωνες οι οικονομικές προβλέψεις για τη Γερμανία - Αναγκαία η προσέλκυση νέων επενδύσεων

Merkel: Δυσοίωνες οι οικονομικές προβλέψεις για τη Γερμανία - Αναγκαία η προσέλκυση νέων επενδύσεων
Πρωτοβουλίες για την προσέλκυση επενδύσεων συζήτησαν οι επικεφαλής των κομμάτων που συμμετέχουν στον κυβερνητικό συνασπισμό
Την αναγκαιότητα για την προσέλκυση νέων επενύσεων στη Γερμανία, τόνισε η Γερμανίδα Καγκελάριος, Angela Merkel.
Eιδικότερα αποκάλυψε ότι η γερμανική κυβέρνηση αποκάλυψε ότι αναζητά τρόπους ενθάρρυνσης περισσότερων επενδύσεων, στον απόηχο των πρόσφατων απογοητευτικών στοιχείων για τη γερμανική οικονομία.
«Οι οικονομικές προβλέψεις έχουν γίνει γενικά λίγο δυσοίωνες», ανέφερε η Merkel μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με την πρωθυπουργό της Πολωνίας.
«Η κυβέρνηση προετοιμάζεται γι’ αυτή την κατάσταση, εξετάζοντας πως μπορούμε να προσελκύσουμε περισσότερες επενδύσεις, ειδικά πως μπορούμε να μειώσουμε τη γραφειοκρατία, πως μπορούμε να επενδύσουμε στο μέλλον, ιδιαιτέρως στον ψηφιακό και τον ενεργειακό τομέα», πρόσθεσε η Γερμανίδα καγκελάριος.
Όπως είπε, οι πρωτοβουλίες αυτές συζητήθηκαν αυτή την εβδομάδα από τους επικεφαλής των κομμάτων που συμμετέχουν στον κυβερνητικό συνασπισμό.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης