Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συνεχίζονται οι επιδρομές κατά του Ισλαμικού Κράτους - Μετά τις ΗΠΑ και ο συριακός στρατός έπληξε στόχους των τζιχαντιστών

Συνεχίζονται οι επιδρομές κατά του Ισλαμικού Κράτους - Μετά τις ΗΠΑ και ο συριακός στρατός έπληξε στόχους των τζιχαντιστών
Oι ένοπλες δυνάμεις της Συρίας έπληξαν θέσεις του Ι.Κ. ανάμεσα στις πόλεις Αλ Μπαμπ και Καμπάσαϊν και «εξολόθρευσαν έναν αριθμό τρομοκρατών»
Ο συριακός στρατός κατέστρεψε θέσεις της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος βορειοδυτικά της πόλης Χαλέπι, στο βόρειο τμήμα της χώρας, όπως μετέδωσαν συριακά κρατικά ΜΜΕ, μερικές ώρες αφότου η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ προχώρησε σε νέες αεροπορικές επιδρομές εναντίον των τζιχαντιστών.
Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, οι ένοπλες δυνάμεις της Συρίας έπληξαν θέσεις του Ι.Κ. ανάμεσα στις πόλεις Αλ Μπαμπ και Καμπάσαϊν και «εξολόθρευσαν έναν αριθμό τρομοκρατών».
Μετά την έναρξη των πληγμάτων από τον συνασπισμό υπό τις ΗΠΑ την Τρίτη, η συριακή κυβέρνηση σημείωσε ότι θα συνεχίσει τις επιχειρήσεις της εναντίον των τζιχαντιστών, αλλά και των υπολοίπων ένοπλων οργανώσεων της αντιπολίτευσης - ορισμένες εκ των οποίων υποστηρίζει η Δύση.
Η Δαμασκός χαρακτηρίζει συλλήβδην τους αντικαθεστωτικούς «τρομοκράτες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης