Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έρευνες για τις διαρροές στην L'Opinion περί επικείμενης υποβάθμισης της γαλλικής οικονομίας ζητά ο Υπ. Οικονομικών, M. Sapin

Έρευνες για τις διαρροές στην L'Opinion περί επικείμενης υποβάθμισης της γαλλικής οικονομίας ζητά ο Υπ. Οικονομικών, M. Sapin
Ο επικεφαλής της L'Opinion, Luc de Barochez, όπως και ο εκπρόσωπος της Moody's, έχουν αρνηθεί να σχολιάσουν
Να διερευνηθεί το ζήτημα των διαρροών που επικαλέστηκε η εφημερίδα L'Opinion σχετικά με την επικείμενη υποβάθμιση της γαλλικής οικονομίας από τον οίκο Moody's, ζήτησε ο Υπουργός Οικονομικών της χώρας, Michel Sapin.
Ο Sapin ζήτησε από τις αρχές να ξεκινήσουν τις σχετικές έρευνες για τις διαρροές που επικαλέστηκε η L'Opinion, αναφέροντας χτες ότι επίκειται υποβάθμιση της Γαλλίας σε AA2 από AA1 προηγουμένως.
Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής της L'Opinion, Luc de Barochez, όπως και ο εκπρόσωπος της Moody's, αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

Υπενθυμίζεται ότι χτες, 18/9/2014, το www.bankingnews.gr ανέφερε:

Σε υποβάθμιση της γαλλικής οικονομίας από Aa1 σε Aa2 θα προχωρήσει αύριο ο οίκος Moody's, σύμφωνα με δημοσίευμα της L 'Opinion.
Σήμερα το πρωί έφτασε η ενημέρωση στα υπουργικά γραφεία της γαλλικής κυβέρνησης ότι ο οίκος Moody's θα υποβαθμίσει αύριο τη χώρα από Aa1 σε Aa2.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης