Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι τζιχαντιστές απειλούν με νέο κινηματογραφικό βίντεο τις ΗΠΑ

Οι τζιχαντιστές απειλούν με νέο κινηματογραφικό βίντεο τις ΗΠΑ
"Φλόγες του Πολέμου: Η μάχη μόλις ξεκίνησε", τιτλοφορείται το εν λόγω βίντεο
Με νέο κινηματογραφικό βίντεο έστειλαν το μήνυμα τους οι τζιχαντιστές της ISIS, στο οποίο απειλούν με επιθέσεις εναντίον των αμερικανικών δυνάμεων.
Το βίντεο, με τον πιασάρικο τίτλο « Flames of War: Fighting Has Just Begun», μοιάζει με trailer κινηματογραφικής ταινίας, και μάλιστα κλείνει με την φράση «Coming Soon», χαρακτηριστικό στοιχείο των trailer.
Στα 52 δευτερόλεπτα διάρκειας του, εμφανίζονται στην οθόνη εκρήξεις σε αργή κίνηση και σκηνές από επιθέσεις του παρελθόντος, που είχαν συντελεστεί εναντίον των αμερικανικών δυνάμεων.
Ανάμεσα στις σκηνές εμφανίζεται και η μεταφορά ενός πληγωμένου Αμερικανού στρατιώτη των ενόπλων δυνάμεων.
Στη συνέχεια εμφανίζονται εικόνες του Barack Obama και του Λευκού Οίκου, καθώς και στρατευμάτων των ΗΠΑ να τυλίγονται στις φλόγες.
Σύμφωνα με τους αναλυτές πρόκειται για ευθεία κήρυξη πολέμου στις ΗΠΑ, η οποία έρχεται μετά το μήνυμα του Αμερικανού προέδρου ότι «θα υποβαθμίσει και θα καταστρέψει» την τρομοκρατική οργάνωση.
Φαίνεται, επίσης, ότι η δήλωση ανώτερου στρατιωτικού των ΗΠΑ, ότι αν όλα τα άλλα μέσα αποτύχουν, οι στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ θα επιστρέψουν στο Ιράκ, υπήρξε η αφορμή για το βίντεο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης