Τελευταία Νέα
Διεθνή

Cameron (Μ. Βρετανία): Πρέπει να αναχαιτιστεί η επέλεση των επικίνδυνων Τζιχαντιστών - Στο τραπέζι ακόμη και η συνεργασία με το Ιράν

Cameron (Μ. Βρετανία): Πρέπει να αναχαιτιστεί η επέλεση των επικίνδυνων Τζιχαντιστών - Στο τραπέζι ακόμη και η συνεργασία με το Ιράν
Βλέπει χτύπημα ακόμη και στους δρόμους του Ηνωμένου Βασιλείου
Τη συνεργασία ακόμη και με το Ιράν εξετάζει η Μ. Βρετανία, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της χώρας D. Cameron, με σκοπό να αντιμετωπιστεί η σοβαρή απειλή των Τζιχαντιστών.
Σύμφωνα με τον Cameron, η Δύση αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, αναφερόμενος στη δράση των τζιχαντιστών του ισλαμικού κράτους στη Συρία και το Ιράκ.
Γι' αυτό το λόγο η Μ. Βρετανία πρέπει να χρησιμοποιήσει όλη τη «στρατιωτική ικανότητά της» για να τη σταματήσει.
Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε ότι η Βρετανία δεν θα πρέπει να αναπτύξει στρατεύματα στο Ιράκ, αλλά πλέον σκέφτεται το ενδεχόμενο συνεργασίας ακόμη και με το Ιράν για την καταπολέμηση της απειλής των τζιχαντιστών.
Η Βρετανία πρέπει να συνεργαστεί με χώρες όπως η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, η Αίγυπτος, η Τουρκία, "και ίσως ακόμη και το Ιράν"».
Επίσης, προειδοποίησε ότι «αν δεν δράσει η Δύση για να αναχαιτίσει την επέλαση του εξαιρετικά επικίνδυνου τρομοκρατικού κινήματος αυτό θα συνεχίσει να ενισχύεται έως ότου να μπορεί να μας χτυπήσει στους δρόμους του Ηνωμένου Βασιλείου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης