Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Διάσημοι αστέρες καλούν τους Σκοτσέζους να πουν «όχι» στην ανεξαρτησία της Σκοτίας

Βρετανία: Διάσημοι αστέρες καλούν τους Σκοτσέζους να πουν «όχι» στην ανεξαρτησία της Σκοτίας
Μεταξύ αυτών και ο τραγουδιστής του θρυλικού συγκροτήματος των Rolling Stones, σερ Μικ Τζάγκερ
Ο τραγουδιστής του θρυλικού συγκροτήματος των Rolling Stones, σερ Μικ Τζάγκερ, αλλά και η διάσημη βρετανίδα ηθοποιός Τζούντι Ντενς συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων 200 δημόσιων προσώπων που έχουν υπογράψει μια επιστολή με την οποία προτρέπουν τους Σκοτσέζους να πουν «όχι» στην ανεξαρτησία της Σκοτίας.
Από την άλλη πλευρά, μεταξύ των υποστηρικών της ανεξαρτησίας της Σκοτίας είναι ο γνωστός ηθοποιός Σον Κόνερι, ο επίσης ηθοποιός Μπράιαν Κοξ, αλλά και η συγγραφέας Ίρβιν Γουέλς.
Στην επιστολή αυτή, που παρουσιάστηκε σήμερα Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2014, σε ειδική τελετή στο Λονδίνο, επισημαίνεται ότι «η απόφαση για την αποχώρηση από τη χώρα μας είναι, φυσικά, απολύτως δική σας και μόνο. Παρ 'όλα αυτά, η απόφαση αυτή θα έχει τεράστια επίδραση σε όλους μας στο υπόλοιπο Ηνωμένο Βασίλειο.
»Θέλουμε να σας ενημερώσουμε πόσο πολύ εκτιμούμε τους δεσμούς μας μαζί σας και να εκφράσουμε την ελπίδα μας ότι θα ψηφίσετε για να τους ανανεώσετε. Αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτά που μας χωρίζουν», σημειώνεται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης