Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αλγερία: Έξι νεκροί και 420 τραυματίες από τον πανικό που προκάλεσαν τα 5,6 Ρίχτερ

Αλγερία: Έξι νεκροί και 420 τραυματίες από τον πανικό που προκάλεσαν τα 5,6 Ρίχτερ
Μεταξύ των τραυματιών «21 άνθρωποι εξακολουθούν να νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι επτά έχουν υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις»
Έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και 420 τραυματίστηκαν από τον πανικό που προκλήθηκε σήμερα από τη σεισμική δόνηση των 5,6 βαθμών Ρίχτερ που έγινε αισθητή στο Αλγέρι και τις γύρω περιοχές, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Αλγερίας.
Μεταξύ των τραυματιών «21 άνθρωποι εξακολουθούν να νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι επτά έχουν υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις», διευκρίνισε μέλος της ομάδας αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων του υπουργείου. Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους πηδώντας από τα μπαλκόνια τους ή τα παράθυρα και δύο πέθαναν αφού υπέστησαν καρδιακή προσβολή, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Όλοι οι θάνατοι και οι τραυματισμοί προκλήθηκαν από τον πανικό που επικράτησε μετά τον σεισμό που σημειώθηκε στις 05:11 (τοπική ώρα, 07:11 ώρα Ελλάδας). Οι άνθρωποι ξύπνησαν από τη δόνηση και κάποιοι πήδηξαν από τα μπαλκόνια τους, ενώ πολλοί βγήκαν βιαστικά στο δρόμο φοβούμενοι για πιθανές καταρρεύσεις κτιρίων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης