Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στην Βραζιλία για τον τελικό του Mundial η Καγκελάριος Angela Merkel

Στην Βραζιλία για τον τελικό του Mundial η Καγκελάριος Angela Merkel
Το παρόν θα δώσει και ο Πρόεδρος, Joachim Gauck
Τόσο η Γερμανίδα Καγκελάριος, Angela Merkel, όσο και ο Πρόεδρος, Joachim Gauck, πρόκειται να μεταβούν στο Ρίο της Βραζιλίας για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.
Σύμφωνα με Γερμανούς αξιωματούχους, οι δύο ηγέτες της χώρας θα βρεθούν στο γήπεδο για να στηρίξουν από κοντά την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Γερμανίας, που εξασφάλισε την πρόκρισή της στον τελικό του Mundial μετά την θεαματική νίκη με 7-1 έναντι της οικοδέσποινας Βραζιλίας.
Να υπενθυμίσουμε ότι η Merkel είχε παρακολουθήσει από κοντά τον πρώτο αγώνα της Γερμανίας, στα πλαίσια της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου πανηγύρισε τη νίκη του εθνικού συγκροτήματος με 4-0 έναντι της Πορτογαλίας.
Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα καταφέρει να πανηγυρίσει ξανά, σε περίπτωση, όμως, που αυτό συμβεί, θα σημαίνει ότι η Γερμανία κατέκτησε για πρώτη φορά ως ενιαία χώρα το Mundial.
Σήμερα (9/7) αναμένεται ο αντίπαλος της Γερμανίας στον τελικό, που θα προκύψει από τον δεύτερο ημιτελικό μεταξύ Αργεντινής και Ολλανδίας.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης