Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ελβετική εταιρεία ελικοπτέρων στο μικροσκόπιο ερευνών για την πώληση του ιατρικού φακέλου του Μίκαελ Σουμάχερ

Ελβετική εταιρεία ελικοπτέρων στο μικροσκόπιο ερευνών για την πώληση του ιατρικού φακέλου του Μίκαελ Σουμάχερ
Ερευνάται ο υπολογιστής από τον οποίο εστάλησαν τα αρχεία ενώ ακόμη δεν είχε αποφασιστεί πώς θα γίνει η μεταφορά του πρώην πρωταθλητή της Formula 1 στο νοσοκομείο της Λωζάννης
Μία ελβετική εταιρεία ελικοπτέρων έχει τεθεί στο επίκεντρο των ερευνών σχετικά με τις προσπάθειες πώλησης των στοιχείων του ιατρικού φακέλου του πρώην πρωταθλητή της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το BBC.
Σημειώνεται ότι ο πρώην πρωταθλητής μεταφέρθηκε στις 16 Ιουνίου από το νοσοκομείο στη Γκρενόμπλ της Γαλλίας σε νοσοκομείο στη Λωζάννη της Ελβετίας.
Αν και η μεταφορά του έγινε οδικώς, οι αρχικές επαφές είχαν γίνει με την εταιρεία ελικοπτέρων.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι από ατύχημα κατά τη διάρκεια που έκανε σκι τον περασμένο Δεκέμβριο.
Σύμφωνα με τη μάνατζέρ του, Σαμπίν Κεμ, ο ιατρικός φάκελος του Σουμάχερ εκλάπη και είχε διατεθεί προς πώληση, ενώ είχε προειδοποιήσει ότι θα ασκηθούν νομικές ενέργειες εναντίον όποιου έφερνε στο φως της δημοσιότητας τα εμπιστευτικά αυτά αρχεία.
Τα ιατρικά αρχεία λέγεται ότι αποτελούνται από μερικές σελίδες που έχουν γραφεί από τους ιατρούς του πρώην πρωταθλητή στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, στη Γαλλία και τα οποία είχαν προσφερθεί προς πώληση σε μέσα ενημέρωσης αντί του ποσού των 50.000 ευρώ.
Σύμφωνα με γαλλικά και ελβετικά μέσα ενημέρωσης, ο εισαγγελέας της Γκρενόμπλ εξετάζει τον υπολογιστή, η ΙΡ διεύθυνση του οποίου εντοπίστηκε να ανήκει σε ελβετική εταιρεία ελικοπτέρων, η οποία απέστειλε τα ιατρικά αρχεία ενώ ακόμη δεν είχε αποφασιστεί πώς θα γίνει η μεταφορά του Μίκαελ Σουμάχερ στο νέο νοσοκομείο στη Λωζάννη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης