Τελευταία Νέα
Διεθνή

Philip Morris - Ετοιμάζεται να λανσάρει νέο προϊόν, χαμηλού ρίσκου για την υγεία

tags :
Philip Morris - Ετοιμάζεται να λανσάρει νέο προϊόν, χαμηλού ρίσκου για την υγεία
Στις αγορές της Ιταλίας και της Ιαπωνίας
Η καπνοβιομηχανία Philip Morris International Inc. ετοιμάζεται να λανσάρει προϊόντα χαμηλού ρίσκου για την υγεία, ευελπιστώντας σε ανάπτυξη του κέρδους της μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Στις αγορές της Ιταλίας και της Ιαπωνίας πρόκειται να διατεθεί, μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του έτους, το τεχνολογικό προϊόν iQOS, το οποίο αντί να καίει, ζεσταίνει τον καπνό.
Η καπνοβιομηχανία αναμένεται να δημιουργήσει τα Marlboro HeatSticks, που σε συνδυασμό με το iQOS θα δίνει την γεύση του καπνού στον χρήστη.
Οι προβλέψεις μιλάνε για 700 εκατομμύρια δολάρια, επιπλέον, κέρδος, από την στιγμή που οι πωλήσεις του νέου προϊόντος αγγίξουν τα 30 δισεκατομμύρια κομμάτια.
Την ανακοίνωση των νέων πλάνων έκανε ο CEO της εταιρείας, Andre Calatzopoulos, ο οποίος παρουσίασε, επίσης, την  αναθεωρημένη πρόβλεψη για τα οικονομικά στοιχεία του έτους και δήλωσε ότι η εταιρεία πρόκειται να προβεί σε εξαγορά της Nicocigs Ltd, που παράγει ηλεκτρονικά τσιγάρα.
Η Philip Morris έχει επενδύσει περίπου 2 δισεκατομμύρια δολάρια για την ανάπτυξη καπνικών προϊόντων χαμηλού ρίσκου, τα τελευταία δέκα χρόνια.
     
www.bankingnews.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης