Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πωλούνται ιατρικά αρχεία που φέρονται να ανήκουν στον Σουμάχερ – Με ποινικές διώξεις απειλεί η μάνατζέρ του

Πωλούνται ιατρικά αρχεία που φέρονται να ανήκουν στον Σουμάχερ – Με ποινικές διώξεις απειλεί η μάνατζέρ του
Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν είναι αυθεντικά, τονίζει η Σ. Κεμ
Πωλούνται ιατρικά αρχεία, τα οποία φέρεται να ανήκουν στον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, σύμφωνα με τη μάνατζέρ του, Σαμπίνα Κεμ, η οποία τονίζει ότι είναι ξεκάθαρα κλεμμένα και προειδοποιεί όποιον τα αγοράσε ή τα δημοσιοποιήσει ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.
Τα αρχεία, όπως σημείωσε, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν είναι αυθεντικά.
«Επί αρκετές ημέρες, κλεμμένα αρχεία και δεδομένα προσφέρονται προς πώληση. Ο πωλητής ισχυρίζεται ότι πρόκειται για τον ιατρικό φάκελο του Μίκαελ Σουμάχερ», ανέφερε σε γραπτή δήλωσή της η κ. Κεμ.
«Δεν μπορούμε να κρίνουμε αν αυτά τα έγγραφα είναι αυθεντικά. Παρά ταύτα, τα έγγραφα είναι προφανώς κλεμμένα. Η κλοπή έχει αναφερθεί», συμπλήρωσε.
Σημειώνεται ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ εισήχθη στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, στη Γαλλία, στα τέλη Δεκεμβρίου, ύστερα από σοβαρό τραύμα που υπέστη στο κεφάλι ενώ έκανε σκι στις Γαλλικές Άλπεις.
Μετά από μήνες νοσηλείας, ο Σουμάχερ εξήλθε από το κώμα και πριν από λίγες ημέρες μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Λοζάννης, στην Ελβετία, προκειμένου να συνεχίσει τοπ πρόγραμμα ανάρρωσής του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης