Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απίστευτες αποκαλύψεις από την «Sun» - Συνεργάτης των Ναζί ο πατέρας του J.C. Juncker! - «Είναι ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος της Ευρώπης»

tags :
Απίστευτες αποκαλύψεις από την «Sun» - Συνεργάτης των Ναζί ο πατέρας του J.C. Juncker! - «Είναι ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος της Ευρώπης»
Στο στόχαστρο του βρετανικού Τύπου ο υποψήφιος πρόεδρος της Κομισιόν
Στενές σχέσεις της οικογένειας του J.C. Juncker με τους Ναζί της Γερμανίας αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα «Sun», εγείροντας δριμύτατες αντιδράσεις στο πολιτικό σκηνικό  της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σύμφωνα λοιπόν με τη βρετανική εφημερίδα, ο πατέρας του J.C. Juncker πολέμησε στο πλευρό των Ναζί και του A. Hitler στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Παράλληλα, αποκαλύπτεται πως  ο πεθερός του πρώην πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου ήταν επίσης, θερμός υποστηρικτής των ναζιστικών στρατευμάτων.
Συνεχίζοντας, η «Sun» χαρακτηρίζει τον J.C. Juncker, ο οποίος διεκδικεί αυτή τη στιγμή την προεδρία της Κομισιόν, ως τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο της Ευρώπης. Παράλληλά, τονίζει πως οι αξιώσεις του για μία πιο ενωμένη Ευρώπη εδράζονται στην «ντροπή» που αισθάνεται  για τις πράξεις του πατέρα του. «Η εμπειρία του πατέρα του είχε μεγάλη επίδραση στον J.C Juncker. Δεν θέλει να επαναληφθεί η ιστορία» αναφέρει χαρακτηριστικά, η εφημερίδα.
Nα σημειωθεί πως για την υποψηφιότητα του J.C. Juncker για την προεδρία της Κομισιόν έχουν εκφραστεί πληθώρα αντιρρήσεων, με κορωνίδα όλων αυτές του Βρετανού Πρωθυπουργού, D. Cameron.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης