Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δυσάρεστα τα νέα για τον Michael Schumacher - Ελάχιστες οι πιθανότητες να «ξυπνήσει» από το κώμα, εκτιμούν οι γιατροί

Δυσάρεστα τα νέα για τον Michael Schumacher - Ελάχιστες οι πιθανότητες να «ξυπνήσει» από το κώμα, εκτιμούν οι γιατροί
«Φοβάμαι ότι δεν θα έχουμε ποτέ πια καλά νέα για την υγεία του M. Schumacher»
Εξαιρετικά δυσοίωνη είναι η κατάσταση της υγείας του Michael Schumacher, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση από τις 30 Δεκεμβρίου του 2013.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον πρώην συνεργαζόμενο γιατρό της FIAT στη «Formula 1», οι πιθανότητες ανάκαμψης του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή έχoυν μειωθεί κατά πολύ.
 «Φοβάμαι και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα έχουμε ποτέ πια καλά νέα για την υγεία του M. Schumacher» επισήμανε ο Αμερικανός γιατρός.
«Οι πιθανότητες για να ξυπνήσει μειώνονται με το πέρασμα των ημερών και θα γίνουν ελάχιστες μετά από έξι μήνες. Ουδείς σε αυτή την κατάσταση επί ένα χρόνο μπορεί να επανακτήσει τις αισθήσεις του» εξήγησε εν συνεχεία.
«Δεν έχω κάποια άμεση πληροφόρηση, θεωρώ όμως ότι αν υπήρχε καλή είδηση θα είχαμε ενημερωθεί. Δεν θα είχε νόημα να μην δώσεις στους οπαδούς του καλές ειδήσεις, εάν υπήρχαν» κατέληξε.
Να σημειωθεί πως ο M. Schumacher νοσηλεύεσαι στη Γαλλία, έπειτα από σοβαρό τραυματισμό που είχε κατά τη διάρκεια των χειμερινών του διακοπών στις Άλπεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης